EUROPA

waterval ijsland

REIZEN EUROPA

Het mooie van Europa is dat je niet ver hoeft te vliegen voor de leukste reiservaringen. Van hippe steden als Londen en het noorderlicht in Lapland, tot de oude cultuur van Griekenland en relaxte eilanden als Ibiza: in Europa vind je het allemaal. Je kunt in Europa prachtige roadtrips maken, kiezen voor gave citytrips én makkelijk een weekendje weg regelen. Keuze genoeg!

PRAKTISCHE INFORMATIE EUROPA

Waar moet je op letten als je naar Europa gaat?
  • Kijk goed naar de beste reistijd voor je bestemming. Probeer in Europa buiten het hoogseizoen te reizen, als dat mogelijk is, want in de meeste landen is het dan erg druk.
  • Ga je met de auto op reis in Europa? Zoek dan van tevoren uit of je een autovignet nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld via de website van de ANWB.

VLIEGTICKETS EUROPA

Ga je een reis in Europa maken, dan wil je natuurlijk de goedkoopste en beste vliegtickets scoren. Houd de ticketprijzen in de gaten via World Ticket Center en sla toe als je een goede deal langs ziet komen. Transavia heeft natuurlijk ook vaak goede ticketprijzen en vliegt op talloze bestemmingen. Ook vanaf Eindhoven, Rotterdam en Groningen.

RONDREIZEN EUROPA

Waarschijnlijk wil je je reis binnen Europa gewoon zelf regelen, maar voor sommige bestemmingen is het toch handig om je reis van tevoren te laten organiseren. Nuttige websites:

HIER BEN IK GEWEEST

Ik reisde door verschillende Europese landen en schreef daar een groot aantal blogs over.