Home Disclaimer

Disclaimer

Door Karlijn

Ik wil graag open en eerlijk zijn op mijn blog en ik vertel je dan ook graag hoe mijn blogposts tot stand komen:

  • Ik schrijf alleen verhalen over bestemmingen waar ik zelf ben geweest en deel alleen tips over hotels, tours en producten die ik zelf heb getest. Zo kan ik je van het beste advies voorzien.
  • 99,9% van mijn reizen betaal ik zelf. Heel af en toe werk ik samen met een hotel of een verkeersbureau, die (een deel van) de reis voor mij organiseren en betalen. Is dat het geval, dan zet ik dat altijd onderaan de blogpost. Als ik een product toegestuurd heb gekregen om te reviewen, dan laat ik dat ook weten. Voor de inhoud van mijn artikelen maakt het niet uit of ik in samenwerking reis of de trip zelf betaal. Ik werk alleen samen met partijen die mij de vrijheid geven om eerlijk en op mijn manier mijn ervaringen te delen.
  • Ik werk alleen samen met partijen die bij mij en mijn blog passen, en die relevante artikelen opleveren voor mijn lezers.
  • Sommige artikelen bevatten affiliatelinks. Koop je een product of boek je een hotelkamer via deze links, dan krijg ik een klein percentage van je aankoopbedrag. De verkoopprijs blijft voor jou hetzelfde, en met een beetje geluk levert het mij een klein zakcentje op. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten of hotels waar ik zelf oprecht enthousiast over ben.
  • Ik doe er alles aan om je te voorzien van kloppende informatie, maar er kan per ongeluk wel eens een foutje insluipen. En natuurlijk verandert er op bestemmingen ook regelmatig iets, waardoor informatie over bijvoorbeeld restaurants niet meer actueel is. Het is daarom handig om zelf van tevoren te kijken of adressen, openingstijden en prijzen nog kloppen. Mocht je naar aanleiding van mijn artikelen een plek gaan bezoeken, dan kun je mij niet aansprakelijk stellen als je trip anders loopt dan je had gehoopt.
  • De teksten en foto’s op KarlijnTravels.com zijn door mij gemaakt en mogen niet worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van mij en een duidelijke bronvermelding.

Heb je hier vragen over? Dan kun je me altijd mailen op info@karlijnmeulman.nl.