Duitsland

Land Duitsland

Berliner Dom, Berlijn

Bestemmingen

Van ons buurland Duitsland heb ik nog veel te weinig gezien. Berlijn, Trier, Düsseldorf…en dat was het wel zo’n beetje. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want Duitsland heeft enorm veel te bieden. Van hippe steden tot gezellige dorpen en van bergen tot mooie bosgebieden: in Duitsland is het fijn vakantie vieren.

Sony Center Berlijn
Kathedraal Trier
Streert art Berlijn

Vervoer

Met de trein of het vliegtuig?

Ga je naar het oosten van Duitsland en wil je met het vliegtuig, dan kun je het beste vliegen met Transavia of easyJet. Maar vliegen is eigenlijk helemaal niet nodig. Duitsland is natuurlijk prima met je eigen  auto te bereiken en ook de trein is een goede optie. Je treintickets boek je makkelijk online via NSinternational.com.

Hotels

Boek de leukste hotels in Duitsland

Op zoek naar een fijn hotel in Duitsland? Keuze genoeg! Het grootste aanbod hotels vind je op Booking.com.

Fietstour

Ga fietsen tijdens je citytrip

De Duitse steden zijn erg geschikt om met de fiets te ontdekken. Wil je een fietstocht maken tijdens je stedentrip in Berlijn, Hamburg, München of Keulen? Baja Bikes heeft superleuke fietstochten in een groot aantal Duitse steden, waarbij je de leukste plekken ontdekt. Aanrader!

Alle artikelen

Tips en inspiratie voor
Duitsland

Bestemming – Post tag filter
Weekend Trier

Duitsland

Op verrassingsreis met srprs.me: stedentrip Trier

Lees meer

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen over Duitsland

Lees hier de antwoorden over veelgestelde praktische vragen over Duitsland.

Wat is de beste reistijd voor Duitsland?

De beste reistijd voor Duitsland hangt af van wat je wilt zien en doen. In de maanden mei-half oktober heb je de meeste kans op goed weer en deze perioden zijn ideaal voor actieve rondreizen en stedentrips. Maar in de winter kun je op een aantal plekken in Duitsland wintersporten, als de sneeuw tenminste wil meewerken.

Scroll naar boven