Denemarken

Land Denemarken

Nyhavn, Kopenhagen

Bestemmingen

Verder dan Kopenhagen ben ik niet geweest, maar die stad zorgde wel voor een geweldige eerste indruk van Denemarken. Kopenhagen is een heerlijke bestemming voor een stedentrip, zeker als het mooi weer is. Dan loopt de hele stad uit om een terrasje te pakken, langs het water te zitten en een duik in de rivier te nemen. Eén groot feest!

Kopenhagen
Uitzicht Kopenhagen
Kopenhagen

Hotels

Boek de leukste hotels in Kopenhagen

In Kopenhagen heb je volop leuke hotels om uit te kiezen, waaronder mooie boutique- en designhotels. De leukste plekken om te slapen vind je op Booking.com.

Tours

Fietstour en andere dagtrips

In Kopenhagen kun je verschillende leuke tours boeken, zoals foodtours en stadswandelingen. Die boek je makkelijk via GetYourGuide.com. Kopenhagen is bovendien een echte fietsstad, dus het is een aanrader om een fietstocht met Baja Bikes te boeken. Tijdens deze tour zie je de mooiste en meest verrassende plekken van de stad.

Vliegtickets

Goedkoop vliegen naar Kopenhagen

Wil je een citytrip Kopenhagen maken, dan kun je het beste vliegen met Transavia. Tenminste, als je in de zuidelijke helft van Nederland woont. Transavia vliegt naar Kopenhagen vanaf Eindhoven. Natuurlijk kun je ook prima met je eigen auto via Duitsland naar Denemarken rijden.

Alle artikelen

Tips en inspiratie voor
Denemarken

Bestemming – Post tag filter
Eten in Kopenhagen

Denemarken

15x lekker eten in Kopenhagen

Lees meer

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen over Denemarken

Lees hier de antwoorden over veelgestelde praktische vragen over Denemarken.

Wat is de beste reistijd voor Denemarken?

Het weer in Denemarken verschilt niet veel met dat in Nederland, dus ik zou in de periode mei-september naar Denemarken gaan. Dan heb je de meeste kans op goed weer.

Scroll naar boven