NOORD-AMERIKA

REIZEN NOORD-AMERIKA

Noord-Amerika is hét continent als je gek bent op roadtrippen. De Rocky Mountains in Canada, de beroemde nationale parken van Amerika, de prachtige eilanden van Hawaii: als het gaat om natuurschoon, dan is Noord-Amerika moeilijk te verslaan. Ook voor gave steden zit je hier goed. Vancouver is geweldig en steden als New York, San Francisco en Miami zijn ook erg de moeite waard.

PRAKTISCHE INFORMATIE NOORD-AMERIKA

Waar moet je op letten als je naar Noord-Amerika gaat?

Voor Amerika en Canada heb je een visum nodig. Een ESTA of ETA volstaat meestal, maar controleer van tevoren goed wat voor jou geldt. Ben je bijvoorbeeld in Iran geweest, dan heb je een Amerikaans visum nodig en krijg je geen ESTA meer.

 

VLIEGTICKETS NOORD-AMERIKA

Ga je een reis naar Amerika maken, dan wil je natuurlijk de goedkoopste en beste vliegtickets scoren. Houd de ticketprijzen in de gaten via World Ticket Center. Sla toe als je een goede deal ziet of als je ziet dat de prijzen gaan stijgen.

RONDREIZEN NOORD-AMERIKA

Je kunt in Amerika prima zelf je accommodatie en vervoer regelen. Vind je het fijner om je reis van tevoren te laten organiseren, individueel of in groepsverband? Kijk dan eens bij deze reisorganisaties:

HIER BEN IK GEWEEST

Ik reisde onder andere naar Hawaii, San Francisco en New York en schreef daar een groot aantal blogs over.