Home Terugblikken Terugblik op 2016 in foto’s

Terugblik op 2016 in foto’s

Door Karlijn

Het is weer de tijd van de terugblikken en de lijstjes. En hoewel het natuurlijk verre van origineel is, wil ik ook graag weer terugkijken op het afgelopen jaar. Dus bij deze: mijn terugblik op 2016 in foto’s!

Het is deze week een jaar geleden dat we terugkwamen van onze wereldreis. Een paar dagen voor kerst, dus de eerste weken thuis vlogen voorbij in een waas van uitpakken, familie, vrienden en feestdagen. Ward ging op 4 januari weer aan het werk en ik pakte mijn freelance werk weer op. Ik vond al snel een interim-communicatieklus en vanaf half februari was alles  weer precies zoals voor onze wereldreis. Tenminste, zo leek het, maar we moesten ontzettend wennen. Ik vond het lastig om weer strak en geregeld te leven. Weer continu in tijdnood zitten door de combinatie van interim-klus en freelance tekstopdrachten, niet genoeg toekomen aan bloggen, het huishouden, volle weekenden (hoe gezellig ook): ik vond het niet meevallen, en Ward ook niet. Dus besloten we maar snel weer een paar tripjes te plannen.

Februari: Valencia

Ik mocht op uitnodiging van het Verkeersbureau van Valencia een weekend naar Valencia, heel gaaf. Ward mocht mee en we hadden een heerlijk weekend in deze geweldige stad. Zo fijn om in de grijze februarimaand naar de zon te gaan!

valencia

Maart: Gent

Voor mijn verjaardag gingen we een weekend naar Gent en dat was ook fijn. Gent is natuurlijk een hele gezellige, mooie stad en we hadden bovendien prachtig weer. Echt een aanrader voor een weekendje weg.

gent

April: Lissabon

In Lissabon waren we jaren geleden al eens, maar de stad verdiende een tweede bezoek. En dat was ultiem genieten. Ons hotel was prachtig, we hebben heerlijk gegeten en alleen maar lekker geslenterd door de sfeervolle straten van Lissabon. Echt een topweekend.

lissabon

Juni: IJsland

Onze reis naar IJsland was een droom die uitkwam en het land overtrof mijn toch al torenhoge verwachtingen. IJsland heeft iets bijzonders wat moeilijk in woorden te vatten is, maar ik viel als een blok voor het land. De wilde natuur, de leegte, de vulkanen, de woeste watervallen en ook nog eens geweldig weer: IJsland was in alle opzichten fantastisch. Ik kan niet wachten om terug te gaan.

ijsland

Augustus: Berlijn

Berlijn in de zomer stond al lang op mijn verlanglijstje, maar Ward had geen vrije dagen meer. Ik besloot daarom alleen een weekendje te boeken en ik heb er enorm van genoten. Ik sliep in het geweldige 25hours Hotel Bikini Berlin, fietste door de stad en maakte een gave stadswandeling door verschillende wijken. Af en toe alleen op pad gaan vind ik erg fijn.

berlijn

September: Tanzania, Zanzibar en Pemba

In september reisden we drie weken door Tanzania en ook dit was een absolute droomreis. De kuddes olifanten, kamperen in de Serengeti, de jagende leeuwen, de oversteek van de gnoes, het fotogenieke Stone Town, paradijselijk Pemba Island en de hartelijke Tanzanianen zorgden ervoor dat Tanzania hoog op onze favorietenlijstje kwam te staan.

tanzania

KarlijnTravels in 2016 en 2017

Ik had mezelf dit jaar een aantal blogdoelen gesteld, onder andere op het gebied van bezoekersaantallen.  Ik heb mijn doel wat dat betreft ruimschoots overschreden, dus daar ben ik blij mee. Alhoewel het nooit genoeg is, want komend jaar hoop ik het weer beter te doen. Ik wil graag nog meer praktische posts gaan schrijven, maar ook meer persoonlijke blogs. Ook met Instagram wil ik graag verder groeien, want dit blijft mijn favoriete social media-kanaal, waar ik zelf ook veel reisinspiratie uithaal.

The very photogenic streets of Marrakech in Morocco. The cities of Morocco are like stepping back in time. Love it! #travel #bucketlist #instatravel #travelgram #morocco #moroccotravel #reizen #marokko #wanderlust #marrakech #marrakechtime #africa #passionpassport #ilovetravel #letsgoeverywhere #cities #citylife #citytrips #travelstoke #traveldudes

The very photogenic streets of Marrakech in Morocco. The cities of Morocco are like stepping back in time. Love it! #travel #bucketlist #instatravel #travelgram #morocco #moroccotravel #reizen #marokko #wanderlust #marrakech #marrakechtime #africa #passionpassport #ilovetravel #letsgoeverywhere #cities #citylife #citytrips #travelstoke #traveldudes

Een Instagram-foto van Marrakech die ik deze week plaatste.

Persoonlijke terug- en vooruitblik

Aan het begin van deze post schreef ik al dat ik erg heb moeten wennen dit jaar. Daardoor heb ik me ook gerealiseerd dat ik een aantal dingen anders wil doen, vooral op het gebied van werk. Zes jaar lang heb ik interim-communicatieklussen van 28 uur in de week gecombineerd met tekstopdrachten bij verschillende opdrachtgevers, soms ook nog eens 28 uur in de week. Dat wil ik niet meer, want ik vind het teveel. Ik ben alleen maar bezig met deadlines halen en kan te weinig tijd steken in andere dingen, waaronder mijn blog. Vanaf komend jaar ga ik me alleen maar op tekst richten. Daar ben ik het beste in en dat vind ik het leukste. Even geen interim-klussen meer, maar kijken of ik het met losse opdrachtgevers red. Een beetje eng, ook omdat ik de financiële zekerheid van interim-werk erg fijn vond, maar ik ga ervoor. Lukt het niet, dan heb ik het in elk geval geprobeerd.

alleen op reis

Reizen in 2017

Verder hoop ik in 2017 natuurlijk weer prachtige reizen te maken. In februari staat Sri Lanka op de planning (daar zijn we  dan ook wel aan toe, na onze verbouwing in januari 😉 ), in april ben ik in mijn eentje in Londen en we willen ook graag naar Griekenland en Taiwan. En verder zien we het wel. Ik wil jullie in elk geval bedanken voor elke keer dat jullie dit jaar een post van mij hebben gelezen en ik ben ontzettend blij met alle leuke reacties en vragen die ik regelmatig krijg. Bedankt en ik wens jullie allemaal een geweldig en reislustig 2017!

Ook leuk om te lezen

55 Reacties

Kirsten | Travelaar.nl 19 december 2016 - 07:10

Mooi reisjaar Karlijn! Zo stoer ook dat je in je eentje naar Berlijn bent gegaan. Wat betreft je plannen voor 2017, spannend allemaal, maar vast een goede keuze! Vooral aan jezelf blijven denken 🙂 En Sri Lanka gaat vast niet tegenvallen!

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:22

Het was inderdaad een geweldig reisjaar, al kan het dat van jullie dan niet overtreffen 😉 Ik ben heel benieuwd naar Sri Lanka, lijkt me een prachtig eiland! En ik ben heel benieuwd waar 2017 jullie allemaal gaat brengen, ik volg jullie in elk geval op de voet!

Antwoord
Tikca 19 december 2016 - 07:34

Ik heb dit jaar weer genoten van je mooie verhalen en foto’s! Dapper om de stap te maken naar alleen losse opdrachten maar wat je zegt als je daar blij van wordt dan moet je het proberen. Veel succes en op een mooi 2017

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:23

Dank je wel Tikva, dat is leuk om te horen! Ik wens jullie ook een geweldig 2017. Met zo’n gave start in Zuid-Amerika moet dat wel goed komen 🙂

Antwoord
Dewi 19 december 2016 - 08:42

Leuk overzicht Karlijn! Toch nog wel aardig wat reisjes gemaakt. Super tof dat Sri Lanka voor februari op de planning staat. Wij zijn in september geweest en ik vond het echt een heerlijk land! 🙂

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:24

Dank je Dewi! Leuk om te lezen dat Sri Lanka jullie zo goed bevallen is. Ik hoor er alleen maar goede verhalen over, dus ik kan niet wachten!

Antwoord
Robert | Traveljunks 19 december 2016 - 08:42

Da’s een mooi reisjaar geweest! De oversteek van de gnoes vind ik nog wel één van de indrukwekkendste ervaringen van andere reizigers waarover ik dit jaar heb gelezen. Ik ben oprecht jaloers 😉 Tja, en reislustig… Wij hebben 2017 al bijna compleet gepland met korte en lange trips. Ik hoop niet dat ik komend jaar een vakantiedag voor een plotseling noodgeval nodig heb haha

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:29

De gnoes waren inderdaad fantastisch, ik vind het nog steeds ongelofelijk dat we die oversteek gezien hebben! Ik ben benieuwd waar jullie komend jaar allemaal naartoe gaan. Dat het hele jaar al is volgepland vind ik een goed teken 🙂

Antwoord
Ilona 19 december 2016 - 09:00

Gaaf hoor, Karlijn al die reizen. Mijn favoriet is ook de grote oversteek van al die dieren 😉 Maar Ijsland is ook prachtig. Ik herken iets in wat je zegt over terugzijn in het normale leven. Wij hebben dan geen wereldreis gemaakt maar als je weer in het dagelijkse leven zit voelen grote reizen als sprookjesachtig aan terwijl je bij terugkomst weer midden in de dagelijkse realiteit staat. Hoewel Nederland ook fijn is 😉

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:33

De oversteek van de gnoes was ook zo prachtig! Inderdaad was het zeker de eerste maanden best lastig om weer midden in het dagelijkse Nederlandse leven te zitten. Nederland is best fijn, maar reizen is zoveel fijner 😉 Gelukkig mochten we ook dit jaar weer niet klagen qua reizen, dus dat maakte weer veel goed!

Antwoord
Narelle | wegvanhetnoorden.nl 19 december 2016 - 09:32

Wat een geweldig jaar heb je achter de rug! Ik kijk uit naar je verhalen van Sri Lanka, ik hoor steeds meer mensen die er heen gaan en dat maakt me nieuwsgierig 😉 Op naar 2017!

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:25

Iedereen lijkt inderdaad wel tegelijk naar Sri Lanka af te reizen 🙂 ! Ik ben erg benieuwd, het lijkt me een prachtig land. Een heel mooi 2017 gewenst!

Antwoord
Dominique | dominiquetravels.com 19 december 2016 - 09:37

Ik vind het altijd super leuk om even terug te kijken naar het afgelopen jaar! Sri Lanka is zo’n mooi land! Ik ben benieuwd hoe jullie het ervaren! 2017 here we come! 🙂

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:26

Leuk dat jij Sri Lanka ook heel mooi vond! Ik word steeds enthousiaster, iedereen is er zo positief over. Ik kan niet wachten 🙂 Jij ook een heel mooi 2017 gewenst, met hopelijk heel veel mooie reizen!

Antwoord
Marjolein 19 december 2016 - 10:24

Ach, wat ‘niet origineel’? Superleuk om te lezen juist! Ik heb genoten van al je artikelen dit jaar en vind het onwijs stoer dat je je in 2017 meer gaat richten op de dingen die je het leukst vindt om te doen. En hallo, wat gaaf dat Sri Lanka op de planning staat! Toevallig heb ik onlangs flink reisboeken over Sri Lanka ingeslagen en de kans is vrij groot dat wij ook in 2017 gaan. Whoohoo! Ik kijk nu al uit naar je persoonlijke tips en foto’s.
Fijne feestdagen en al het goeds voor het komende jaar voor jullie allebei!

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:36

Wat lief, dank je! Leuk dat jullie ook naar Sri Lanka willen, het lijkt me zo’n gaaf eiland! Echt Azië in het klein, het is zo divers. Hoe is het jullie eigenlijk bevallen op Hawaii? Ik wens jullie ook een fantastisch 2017 toe, hopelijk wordt het weer een prachtig jaar!

Antwoord
Marjolein 20 december 2016 - 14:26

Lijkt mij ook! Wij zijn beide nog nooit in Azie geweest en dit lijkt me een mooie start. Veel diversiteit op een klein oppervlakte, ik geloof dat dat mijn favoriete vakantietype is geworden sinds Hawaii, haha! Vooral Kauai vond ik trouwens echt fantastisch. De sfeer, de natuur, het eten. Echt geweldig!

Antwoord
Karlijn 20 december 2016 - 16:04

Dan is Sri Lanka inderdaad een ideale bestemming! Leuk om te horen dat je Kauai ook zo gaaf vond, dat was ook mijn favoriete eiland op Hawaii. Ik heb nog dagelijks heimwee!

Antwoord
Shirley 19 december 2016 - 12:00

Wat een mooi jaaroverzicht. Blijft leuk om te lezen, al is het in deze tijd van het jaar misschien niet meer origineel 😉 Spannende plannen voor volgend jaar. Fijne feestdagen en op naar een mooi 2017!

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:20

Dank je wel Shirley, jij ook een prachtig 2017 gewenst!

Antwoord
Yvonne 19 december 2016 - 12:37

Na jullie wereldreis was dit toch zeker wel weer een mooi reisjaar! Goed dat je de stap neemt om te zien of je met alleen tekst schrijven verder kan gaan en hopelijk zo ook meer tijd voor je blog. Kan me voorstellen dat ’t wel spannend voelt, maar ook een toffe uitdaging. Fijne feestdagen en een reislustig 2017 en veel succes met die uitdaing! (o ja, mocht je later deze week een deja vu krijgen… ik heb exact eenzelfde post gepland staan, met nagenoeg dezelfde titel)

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:19

We mogen inderdaad niet klagen over ons reisjaar! Nu inderdaad hopen dat het goed uitpakt om helemaal voor de tekst te gaan, ik heb er echt veel zin om het te gaan proberen (hoe spannend ik het ook vind). Jij ook een geweldig 2017 gewenst en ik kijk uit naar jouw terugblik op het afgelopen jaar!

Antwoord
Yvonne 22 december 2016 - 19:34

Als de wil er is gaat het goed komen! Ik heb de titel toch maar even aangepast, vond ’t zo gek om een blog met een vrijwel gelijke titel te publiceren 🙂

Antwoord
Rosanne 19 december 2016 - 16:01

Mooi Karlijn! En goed dat je zo naar jezelf luistert, want dat is echt niet makkelijk weet ik uit ervaring. Ik duim voor een mooi jaar voor jou, zowel werk- als reistechnisch en natuurlijk al het andere daaromheen!

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:16

Dank je wel Rosanne, wat lief! Naar jezelf luisteren is inderdaad best lastig, maar het is echt tijd dat er iets gaat veranderen. Nu maar hopen dat het goed uitpakt 😉 Ik wens jou ook een fantastisch 2017!

Antwoord
Sabine 19 december 2016 - 16:12

Wat fijn om te lezen meid! Ook dat je zo gegroeid bent: dat heb je verdiend! Spannende tijden wat betreft werk en keuzes maken dus ook, een hele uitdaging die waarschijnlijk heel positief gaat uitpakken. Ik lees je verslagen altijd met zeer veel plezier en ik geniet echt enorm van je mooie foto’s! Alvast een hele fijne kerst gewenst en een top 2017!

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:15

Dank je wel Sabine, voor jou hetzelfde! Ik hoop inderdaad dat alles goed gaat uitpakken qua werk, want ik vind het echt heel spannend. Maar ook heel leuk, ik heb er zin in 🙂

Antwoord
De Wandelgek 19 december 2016 - 16:32

Leuk gevarieerd overzicht en je hebt ook plekken bezocht die ik nog wil gaan zien. Ja instagram is ook mijn favoriete sociale medium. Zou dat iets met voorliefde voor fotografie te maken kunnen hebben 😉 Je foto’s zijn absoluut top. Daar kan ik nog veel van leren en gelukkig blog je af en toe over fotografie 🙂 Top 2017 gewenst al is dat wat vroeg misschien

Antwoord
Karlijn 19 december 2016 - 19:13

Dank je wel, dat is leuk om te horen! Misschien moet ik komend jaar ook wat vaker over fotografie gaan bloggen dan 😉 Jij ook een geweldig 2017 gewenst!

Antwoord
Linda | travellersoftheworld 19 december 2016 - 19:44

Wat een geweldig mooi reisjaar weer! Ik vind het altijd heerlijk om je foto’s te bekijken, ze zijn zo mooi en jaloersmakend. IJsland is voor mij echt een droomreis en Tanzania klinkt ook geweldig.

Je nieuwe plannen klinken wederom super, Sri Lanka moet zo ontzettend mooi zijn, sinds ik een keer in Azië ben geweest is dat land echt gestegen op mijn lijstje. Ik vertrek aankomende donderdag nog even lekker op reis; voor een citytrip naar Praag. De zomer van 2017 brengen wij door in China..

Antwoord
Karlijn 20 december 2016 - 13:04

Dank je Linda 🙂 ! Wat fijn dat je nog een reisje hebt gepland dit jaar, Praag in de winter lijkt me erg mooi. En China wordt vast ook een prachtige reis, dat is zo’n andere wereld! China is geen land, maar een planeet. Een buitenaardse 😉

Antwoord
Esther 19 december 2016 - 20:26

Wat een mooi jaar heb jij weer gehad! Trips dichtbij en ver weg: fijne combinatie. En hoe toevallig, ik ben in februari ook in Sri Lanka! Lijkt me een heerlijk relaxte bestemming na chaotisch India. Ik kijk er zo naar uit om naar de zon te gaan nu de dagen zo donker zijn.

Antwoord
Karlijn 20 december 2016 - 13:05

Wat toevallig dat je ook naar Sri Lanka gaat! Ik kan ook niet wachten, Sri Lanka lijkt me fantastisch! En zon is inderdaad ook erg welkom 🙂

Antwoord
Marcel 19 december 2016 - 20:27

Het was een mooi reisjaar Karlijn! Mooi de keuze die je hebt gemaakt om helemaal te gaan voor het tekst schrijven. Ik begrijp heel goed dat het spannend is, wat goed voelt komt goed, let maar op 🙂 Elke keer weer geniet ik van je prachtige foto’s dus ga daar vooral mee door in 2017! Mooie reisplannen heb je voor komend jaar trouwens. Fijne dagen en heel veel reisplezier én succes gewenst voor 2017!

Antwoord
Karlijn 20 december 2016 - 13:07

Dank je Marcel, dat is leuk om te horen! Ik hoop dat het allemaal goed komt met het werk, ik vind het toch wel erg spannend 🙂 Jij ook een heel mooi 2017 gewenst!

Antwoord
Angela 20 december 2016 - 12:57

2015 was het jaar dat ik je leerde kennen via Brouwertje, 2016 was het jaar dat ik besloot je niet meer los te laten! Ik heb elke blogpost met ontzettend veel plezier gelezen, ik heb veel inspiratie bij je opgedaan maar ook veel dingen van je geleerd.
Ik hoop dat je nog heel lang met plezier blogposts zal schrijven over de geweldige reizen die je maakt. Cheers! 😀

Antwoord
Karlijn 20 december 2016 - 13:12

Ah, wat lief Angela, dank je wel! Ik ga volgend jaar lekker verder bloggen en dan ga ik ook mijn best doen om eindelijk wat inspiratie op het gebied van sporten op te doen. Dan moet ik op jouw Instagram-account zijn 🙂 Een heel mooi 2017 gewenst!

Antwoord
Lizette 20 december 2016 - 14:26

Wat een waanzinnig mooi reisjaar! Ik geniet altijd enorm van je foto’s. En kan me goed voorstellen dat IJsland zo’n indruk heeft gemaakt. Je reis door Tanzania zou ook mijn droomreis zijn, gaaf zeg!

Antwoord
Karlijn 20 december 2016 - 16:03

Dank je 🙂 ! Het was inderdaad een heel mooi reisjaar. IJsland en Tanzania waren zo bijzonder, allebei bestemmingen waar ik heel graag naar terug zou willen!

Antwoord
Marcella 20 december 2016 - 21:02

Geweldig reisjaar Karlijn, heerlijke momenten had je! Tof om zo nog even met je mee te reizen. En straks op naar Sri Lanka. Fijn!

Antwoord
Karlijn 21 december 2016 - 11:05

Dat vind ik ook een heerlijk vooruitzicht, ik kan straks wel wat zon gebruiken!

Antwoord
Stephanie 21 december 2016 - 21:24

Geweldige bestemmingen heb je dit jaar bezocht! Ik heb vaak al moeite om me aan te passen aan het normale leven na een reis van enkele weken, kan me goed voorstellen dat het na jullie wereldreis helemaal moeilijk was. Ik wens je een mooi 2017 met spetterende ervaringen toe, Sri Lanka is alvast een waanzinnig mooi begin!

Antwoord
Karlijn 23 december 2016 - 11:35

Ik ben ook zo benieuwd naar Sri Lanka, ik kan nu al niet wachten! Ik wens jou ook een geweldig 2017 toe, met wederom geweldige reizen!

Antwoord
Marjolein 26 december 2016 - 13:03

Mooi overzicht Karlijn. Goed om daar bij stil te staan. Ik ben afgelopen jaar ook alleen naar Berlijn geweest, heerlijk om te doen. Ook leuk dat je het doet ondanks dat je een relatie hebt! En volgens mij heb je in 2017 al weer genoeg moois op de planning staan. Ik kijk uit naar je reisverslagen.

Antwoord
Karlijn 26 december 2016 - 14:52

Dank voor je reactie Marjolein! En toevallig dat jij ook alleen naar Berlijn bent geweest dit jaar. Dat is af en toe best lekker, een reisje alleen! Ik hoop dat er voor jou ook veel mooie trips op de planning staan in 2017 🙂

Antwoord
Lotte - scratchingmymap 26 december 2016 - 13:04

Wat een heerlijk gevarieerd jaar heb je achter de rug seg! Alvast heel veel succes met je andere aanpak ivm werk, hopelijk lukt het je. Ik blijf alvast je avonturen in 2017 volgen. ?

Antwoord
Karlijn 26 december 2016 - 14:52

Dank je wel Lotte, ik ga in elk geval mijn best doen! Geniet nog enorm van jullie reis!

Antwoord
Jenny - ikreis.net 29 december 2016 - 10:24

Mooie reizen en mooie reisplannen!

Fijn dat je besloten hebt te focussen op jezelf en even geen interim-opdrachten te doen. Je redt het vast.

Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen in Sri Lanka. Mocht het me lukken om in 2016 buiten Europa te reizen, dan staat Sri Lanka hoog op m’n lijstje.

Antwoord
Karlijn 29 december 2016 - 16:32

Ik hoop dat ik het ga redden Jenny! Ik ben er best zenuwachtig over, maar ik heb er ook veel zin in. Aan de slag maar 😉 Ik hoop dat het je gaat lukken om ook in 2017 weer een keertje buiten Europa te reizen. Sri Lanka lijkt me een hele gave bestemming!

Antwoord
Jessica 31 december 2016 - 03:51

Je hebt wat betreft reizen een heerlijk jaar achter de rug! Vorige week zag ik goedkope tickets naar IJsland en ik stond op het punt om te boeken. Onder andere jouw foto’s en verhalen hebben me zo enthousiast gemaakt! Ga je trouwens in april naar Traverse in Londen? Ik waarschijnlijk ook! En ik vind het heel stoer dat je nu gewoon vol gaat voor hetgeen dat je het meest gelukkig maakt! Het is inderdaad spannend, maar zoals je zelf zegt: als het niet lukt heb je het in ieder geval geprobeerd. En ik weet eigenlijk wel zeker dat het jou gewoon gaat lukken hoor! 😉

Antwoord
Karlijn 31 december 2016 - 14:41

Ik ga inderdaad naar Traverse, leuk als jij ook gaat! En IJsland kan ik echt van harte aanbevelen, ik ben helemaal in de ban van dat land 🙂

Ik hoop dat het me inderdaad gaat lukken met het fulltime freelancen, ik heb aan jou in elk geval een mooie inspiratiebron!

Antwoord
Saskia 2 januari 2017 - 22:49

Wat een mooi reisjaar! Haha, ook niet origineel om te zeggen maar het klopt wel. IJsland staat ook hoog op ons lijstje, maar moeten nog even kijken of dat betaalbaar gaat lukken met 4 personen in een schoolvakantie…
En super dat je voor jezelf kiest en voor fulltime freelancen gaat. Dat gaat je vast lukken!

Antwoord
Karlijn 3 januari 2017 - 10:19

Dank je Saskia, ik hoop ook dat het gaat lukken! IJsland is inderdaad een fantastische bestemming, maar wel heel prijzig, zeker in de schoolvakanties. Maar ik hoop dat het ervan komt, want IJsland is meer dan geweldig!

Antwoord
Yvon 11 januari 2017 - 07:42

Lees hem nu pas, schaam, maar wat een tof jaar om op terug te kijken!
Hopelijk wordt dit al niet meer zo nieuwe jaar net zo mooi!

Kan niet wachten op je Sri Lanka foto’s!

Antwoord
Karlijn 11 januari 2017 - 19:24

Dank je Yvonne! Ik heb enorm veel zin in Sri Lanka, van mij mag het zover zijn!

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.