Home Terugblikken Terugblik: May favorites

Terugblik: May favorites

Door Karlijn

Mei is in een soort waas voorbij gevlogen. Ik had het druk met werk, bloggen en heel veel leuke sociale activiteiten. Van bloggersdagen tot bruiloften, het zat er allemaal in. Hoog tijd om terug te blikken! 

#Favorites: KarlijnTravels.com

Deze maand schreef ik twaalf blogs, twee keer zoveel als vorige maand. Ik maakte aan het begin van de maand een blogplanning met een mix van allerlei onderwerpen en daar heb ik me redelijk aan gehouden. Of het daar aan lag weet ik niet, maar mijn bezoekersaantallen waren deze maand weer naar tevredenheid.

 

  • Mijn eigen favoriete Instagram-foto was deze, van een prachtige deur in Khiva, Oezbekistan:

#Favorites: bloggers & blogposts

Ik volg een hele reeks inspirerende reisbloggers in binnen- en buitenland. Deze blogposts waren de afgelopen maand favoriet:

    • Internationaal: zonder twijfel: Hooked on the Cook Islands – my giant wedgie van Neverending Footsteps. Ik begrijp niet hoe Lauren steeds in dit soort situaties terecht komt, maar grappig is het wel. Aanrader als je even heel hard wilt lachen!
    • Nationaal: Stéphanie reisde tijdens de kersenbloesemtijd door Japan en is al net zo gek op dit land als ik. In deze post laat ze zien hoe mooi de kersenbloesemtijd in Japan is.

 

Guided by curiosity

#Favorites: travel

We waren de hele maand thuis, maar genoten tijdens het Hemelvaartsweekend wel van het geweldige weer. Gewoon in de tuin, barbecue erbij: heerlijk. Verder bereidde ik onze reis naar IJsland voor, want het is bijna tijd voor onze roadtrip door dit land. IJsland staat al heel lang op mijn verlanglijst en ik heb er ontzettend veel zin in. Ik ga proberen om vanuit IJsland af en toe te bloggen, maar of dat gaat lukken weet ik niet. Anders kun je me volgen op Instagram, daar probeer ik dagelijks mooie foto’s te posten.

#Favorites: personal

Dit waren mijn favoriete momenten van mei:

  • Met stip op nummer 1: de bruiloft van mijn broer. Wat een fantastische, zonnige, feestelijke dag was dat! Van begin tot eind perfect. En ik mocht getuige zijn, dat vond ik ook erg bijzonder.
  • Bloggersdag in Den Haag. Ik blijf het apart vinden dat je zo’n klik kunt hebben met mensen die je eigenlijk helemaal niet kent. Een passie voor reizen en bloggen levert zoveel gespreksstof op dat je het gevoel hebt dat je al jaren vriendinnen bent. Ook deze bloggersdag was weer enorm geslaagd. We maakten een mooie rondvaart door Den Haag, lunchten geweldig bij Pistache Café aan de Prinsestraat en borrelden bij het mooie hotel Novotel Suites Den Haag City Centre. Wat is Den Haag een leuke stad!

Den Haag

  • Ik leerde ook veel leuke plekken in Den Bosch kennen. Ik werk al vijf jaar in Den Bosch, maar in het centrum kom ik veel te weinig. Ik lunchte met Ria van More Than Mayo bij Eetbar DIT aan de Snellestraat en maakte tijdens een vrijgezellenfeest onder andere een mooie rondvaart over de Binnendieze. Den Bosch is prachtig.
  • Een week laten reed ik naar Nijmegen om te eten met Antonette van We12travel. En dat is altijd gezellig, in welke stad dan ook 😉

Kortom: een hele drukke, maar heel geslaagde maand. Ik hoop dat jouw mei ook leuk was!

Ook leuk om te lezen

20 Reacties

Eva 1 juni 2016 - 12:11

Wat een heerlijk vooruitzicht met IJsland zo voor de deur. Dat gaat vast helemaal geweldig worden. Ik kijk uit naar je foto’s!

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 14:33

Ik ga mijn best doen voor mooie foto’s, ik heb er zoveel zin in!

Antwoord
Mellisa - Grenzeloosreizen 1 juni 2016 - 14:31

Ik vond het leuk om je te ontmoeten Karlijn, was een erg gezellig dag in Den Haag! Vond het echt leuk om met iedereen te kletsen 😀
Aah daar is Eva gebleven, ik zat laatst op haar blog en toen dacht ik; huh is ze ermee gestopt? Ik vind haar (jouw blog @Eva) ook heel erg fijn om te lezen!

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 14:45

Ik vond het ook heel leuk om jou eens live te ontmoeten! Altijd leuk, die bloggersmeetings 🙂

Antwoord
Stéphanie | Expeditie Aardbol 1 juni 2016 - 14:47

Mooie plannen in het vooruitzicht, en leuk dat je door je duikpost nieuwe tips en trucs hebt gekregen. Lang leve bloggen! En dankjewel voor het delen van mijn blog over Japan :)!

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 14:29

Graag gedaan, ik vond je foto’s weer zo mooi!

Antwoord
Sabine 1 juni 2016 - 17:00

Leuke maand zeg! Ook leuk dat je broer is getrouwd! Lijkt me zo bijzonder om getuige te zijn 😀

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 14:28

Ik vond het inderdaad heel speciaal om getuige te zijn! Het was zo’n mooie dag, ik zou er zelf bijna van willen gaan trouwen 😉

Antwoord
Ooks Doggenaar 1 juni 2016 - 17:46

Altijd weer heerlijk om jou mooie verhalen te lezen. Kort en bondig maar boordevol informatie, super hoor.
Wanneer ga je naar IJsland toe?
Staat ook hoog op mijn lijstje, hopelijk volgend jaar.
Kijk nu al uit naar je foto’s en verhalen. Goede reis!

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 17:58

Wat leuk om te horen Ooks, dank je! We gaan morgen naar IJsland, ik ben heel benieuwd! Ik ga mijn best doen om met mooie foto’s thuis te komen 🙂

Antwoord
anto 1 juni 2016 - 21:33

Ik zag ineens een boel referrals vanaf hier langskomen in GA en tadaa, daar staat onze eet-date in Nijmegen. Was gezellig enne… have fun in IJsland, je gaat het echt geweldig vinden! x

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 14:26

Ik denk het ook! Heb er superveel zin in 🙂

Antwoord
Naomi 2 juni 2016 - 00:41

Hi Karlijn,

Ik moet je eigenlijk nog bedanken voor je blog over Myanmar. We zijn in februari begonnen aan onze reis en hebben de eerste maand in Myanmar doorgebracht. Wat is dat inderdaad een mooi land zeg! Als wel stukken drukker dan toen jullie er waren maar het heft nog steeds de puurheid waar je stil van kan worden. De mensen, zoals je zelf beschreef, zo aardig, eerlijk etc. Zoals je kan lezen hebben we optimaal genoten haha..

Wanneer gaan jullie naar IJsland? Wij zijn daar 2 jaar terug geweest. Wel in oktober dus tijdens de kou en zonder andere toeristen maar het is een super mooi land! Wij zijn het hele eiland rondgereden en soms voelde het net alsof we op de maan oid waren. Hopelijk is het in de zomer net zo mooi, of misschien nog wel mooier. Ga sowieso een boottocht (met de sodiac boot!) over het gletsjermeer Jokulsarlon doen. Was bij ons een van de hoogtepunten!

Groetjes Naomi ( vanuit een koud Nieuw Zeeland)

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 18:01

Hoi Naomi, wat fijn dat jullie Myanmar ook zo speciaal vonden! Het is nog steeds 1 van mijn favoriete reizen, zo’n bijzondere ervaring. En nu lekker in Nieuw-Zeeland, ook niet verkeerd (ondanks de kou 😉 ) Wij gaan morgen naar IJsland en ik ben heel benieuwd. Het gletsjermeer staat hoog op mijn verlanglijst, zo’n boottocht lijkt me supergaaf! Veel plezier nog tijdens jullie reis, geniet ervan!

Antwoord
Yvon 2 juni 2016 - 15:04

En dat was 1 🙂 Gefeliciteerd met het huwelijk van je broer!
Die pannenkoeken zien er echt heel lekker uit.

Veel plezier in Ijsland alvast! Lijkt me heel tof maar ook wel spannend om daar te gaan rijden.

Antwoord
Karlijn 2 juni 2016 - 17:58

Dank je wel, ik hoop dat jullie ook zo’n mooie dag krijgen! Ik ben heel benieuwd naar IJsland, het lijkt me zo prachtig! En ik laat Ward mooi rijden, ik ben van de navigatie 😉

Antwoord
Lotte - scratchingmymap 5 juni 2016 - 18:44

Leuke maand seg, volgende keer kan ik er hopelijk weer gewoon bij (de bloggersmeet) zijn. 🙂 Laat die Ijsland-foto’s maar komen op instagram, heb gisteren alvast de eerste gezien. Het lijkt mij zo’n prachtig land (die natuur!)…

Antwoord
Karlijn 6 juni 2016 - 19:10

IJsland is tot nu toe geweldig, wat een natuurpracht! Heerlijk om hier rond te rijden. Super als je volgende keer weer gewoon bij de bloggersmeeting bent, gezellig 🙂 !

Antwoord
Marcella 20 juni 2016 - 10:59

Leuk om nog even met je terug te blikken naar mei. Je deed veel leuks! Jammer dat ik niet bij die bloggersmeeting kon zijn, lijkt me leuk om weer eens met je bij te kletsen! Andere bloggers ontmoeten is altijd tof!

Antwoord
Karlijn 20 juni 2016 - 19:48

Helemaal mee eens! Op de een of andere manier klikt dat altijd goed, dankzij de gedeelde passie voor reizen en bloggen!

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.