Home Terugblikken Terugblik: June favorites

Terugblik: June favorites

Door Karlijn

Ik begon de maand nog in Griekenland en ik ging ook nog eens vier dagen op persreis naar Slovenië. Reistechnisch had ik niets te klagen in juni! Verder heb ik voor mijn gevoel non-stop gewerkt. Het voorjaar is voor mij altijd de drukste tijd van het jaar en dat was nu niet anders. Dit is mijn terugblik op juni.

#Favorites: KarlijnTravels.com

Ik schreef afgelopen maand maar vier blogs, allemaal in de laatste anderhalve week van juni. Ik had gewoon geen tijd om te bloggen. Als je tekstschrijver van beroep bent en soms dagen achter elkaar tien uur per dag zit te tikken, is bloggen soms een beetje te veel gevraagd. Gelukkig lijkt het nu wat rustiger te worden qua werk, dus ik ben van plan om weer hard aan de slag te gaan met nieuwe blogposts.

Santorini

  • Deze foto van de Ancient Agora en de Acropolis in Athene vond ik zelf ook mooi:

Athene

#Favorites: bloggers & blogposts

Ai, ik heb deze maand maar weinig blogs gelezen. Ik las eigenlijk alleen de blogs van mijn favoriete bloggers en ontdekte weinig nieuws. Een blog die me bij is gebleven is Why I don’t want to visit 100 countries before I’m 30 van Lauren, over de reden waarom ze vaker terug wil gaan naar landen waar ze al is geweest, in plaats van als een malle nieuwe landen af te strepen. Ik was ook onder de indruk van deze post van Traveljunks, over het prachtige São Miguel op de Azoren. Weer een nieuwe bestemming voor de bucketlist erbij!

#Favorites: travel

  • Eind mei/begin juni waren we in Griekenland, waar we Santorini, Athene, Delphi en Meteora bezochten. En echt: wat is Griekenland toch een enorm fijn vakantieland. Ik vond Santorini prachtig (en ging daar fotografietechnisch helemaal los), genoot voor de tweede keer van het geweldige Athene en was dolgelukkig tussen de rotsen van Meteora. Echt een fijne trip vol highlights.

Meteora Griekenland

  • Ik mocht afgelopen maand mee op persreis naar Slovenië, samen met een andere Nederlandse blogger en vier Belgische blogcollega’s. Dit was mijn eerste groepspersreis in het buitenland en ik vond het erg leuk om mee te maken. We reden in vier dagen het halve land door en ontdekten hoe mooi Slovenië is.
  • Volgende maand ga ik 2,5 week naar Bali, in mijn eentje. Zoveel zin in! Nou ja, ik zou liever met Ward gaan, maar ik kan niet wachten om Bali terug te zien. Ik heb inmiddels al mijn hotels geboekt (het wordt een rondje Ubud-Sidemen-Uluwatu-Canggu), plus een paar leuke tours. Ik ga een dag fotograferen onder leiding van een professionele fotograaf, ik heb een spa-middag geboekt en ik ga fietsen rond Ubud. Heerlijk vooruitzicht! 

Temples are everywhere on Bali. This one is the Saraswati Temple in the heart of Ubud, behind café Lotus. #reizen #travel #bali #bali #temples #culture #indonesia #igtravel #ilovebali #instadaily #travelgram #backpacking #asia #backpacker #wanderlust #passionpassport #bucketlist #traveladdict #ilovetravel #indonesian #ubud #southeastasia #nevernottraveling

#Favorites: personal

Ik schreef het al: ik had het de afgelopen maanden erg druk met werk. Heel fijn, want ik ben dit jaar natuurlijk gestart als fulltime freelance tekstschrijver, en dat vond ik best spannend. De afgelopen jaren deed ik naast tekstopdrachten interim-communicatieklussen op locatie bij klanten en dat zorgde voor een fijne financiële basis. Die ben ik dit jaar kwijt. Ik ben dan ook heel blij dat er de afgelopen maanden zoveel werk op mijn pad kwam. Maar ik ben ook blij dat de zomerperiode eraan komt, en ik even op adem kan komen. Ik moet echt mijn bedrijfswebsite gaan maken en ik wil ook wat meer tijd hebben om te bloggen. Dan nog wat mooi weer erbij, en ik ben gelukkig!

Hoe was jouw juni?

Ook leuk om te lezen

18 Reacties

Eva 2 juli 2017 - 10:24

Heerlijk vooruitzicht om naar Bali te gaan. Fijne dingen heb je gepland daar, geniet ervan!

Antwoord
Karlijn 3 juli 2017 - 11:16

Dat gaat helemaal goed komen! Ik heb er echt enorm veel zin in 🙂

Antwoord
Dominique | dominiquetravels.com 2 juli 2017 - 10:25

Klinkt als een goed maand! Mijn maand stond deze keer in het teken van het plannen van toekomstige tripjes. In juli ga ik naar Champagne en in augustus naar Borneo, dus ik vond het niet erg om het even rustig aan te doen. De stilte voor de storm zeg maar 😉

Antwoord
Karlijn 3 juli 2017 - 11:18

Dat klinkt geweldig, hele mooie vooruitzichten! Ik ben benieuwd hoe je Borneo gaat vinden. Ik hoor er alleen maar goede verhalen over, maar ben er zelf nog steeds niet geweest!

Antwoord
Sabine 2 juli 2017 - 15:53

Fijn overzicht! IK heb ook maar weinig geschreven, door de vakantie/trouwen afgelopen maand. Maar des te meer voor de komende tijd om te posten! Ik vond je artikel over Meteora echt fantastisch. Het deed me zo terugdenken aan een geweldige tijd die ik daar in mijn eentje had, bij zo een wereldwonder. Heerlijk!

Antwoord
Karlijn 3 juli 2017 - 11:14

Soms gaat het offline leven even voor, dat is ook veel belangrijker 😉 Zo leuk dat jij Meteora ook geweldig vond, ik wist niet dat je daar in je eentje was! Bijzonder 🙂

Antwoord
Milou 2 juli 2017 - 21:08

Die reis naar Griekenland ziet er echt waanzinnig uit. Sinds TBEX heb ik Meteora ontdekt, en dat wil ik écht nog eens zien 🙂

Antwoord
Karlijn 3 juli 2017 - 11:13

Voor TBEX had ik er ook nog nooit van gehoord, maar sindsdien stond het hoog op mijn verlanglijst. Het is echt de moeite waard!

Antwoord
Robert | Traveljunks 2 juli 2017 - 21:10

Je blogs over Meteora en Santorini heeft me echt aan het denken gezet. Waarom heb ik nog niet meer van Griekenland gezien dan 1 eiland…? Ik wens je alvast veel plezier op Bali. En bedankt voor de vermelding. Binnenkort nog veel meer over de Azoren 🙂

Antwoord
Karlijn 3 juli 2017 - 11:13

Graag gedaan! Ik ben benieuwd naar je posts, de Azoren zien er echt geweldig uit!

Antwoord
Jacob Lageveen 5 juli 2017 - 17:45

Die eerste foto van Griekenland is echt prachtig. Daar wil ik volgend jaar echt eens gaan kijken. Bedankt!

Antwoord
Karlijn 5 juli 2017 - 19:57

Graag gedaan! Griekenland is zo’n fijne vakantiebestemming. Misschien wel mijn favoriet in Europa 🙂

Antwoord
Alfons 7 juli 2017 - 07:21

Mooi rondje Bali wordt dat! Ik ben deze week in de omgeving van Bangli geweest, vlakbij Sidemen. Zo veel mooie plekken daar te zien en de mensen waren er heel vriendelijk. Ik ga er zeker nog eens vaker naartoe, maar dit weekend naar Nusa Penida 🙂

Antwoord
Karlijn 7 juli 2017 - 08:50

Goed om te horen dat het gebied rond Sidemen mooi is! Ik ben er nog niet eerder geweest. Nusa Penida lijkt me ook geweldig, heel veel plezier!

Antwoord
Saskia 7 juli 2017 - 21:48

Wat een super leuk terugblik en wat een toffe foto’s<3

Antwoord
Karlijn 8 juli 2017 - 11:47

Dank je wel 🙂 !

Antwoord
Marcella 17 juli 2017 - 20:37

De Azoren staan ook op mijn wishlist, maar jij hebt me ook meer benieuwd gemaakt naar Griekenland. Meteora ziet er zo gaaf uit!

Antwoord
Karlijn 18 juli 2017 - 10:31

Meteora is echt geweldig! Een van de meest bijzondere plekken waar ik ooit ben geweest. Aanrader!

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.