Home Azië I Ga je mee op reis naar Jordanië?

Ga je mee op reis naar Jordanië?

Door Karlijn

Heb je altijd al eens naar Jordanië gewild? Lijkt het je fantastisch om wereldwonder Petra te ontdekken, te overnachten in een Bedoeïenenkamp in Wadi Rum, Jordaans te leren koken en veel te leren over reisfotografie? Dan is mijn eerste KarlijnTravels-boutiquereis naar Jordanië iets voor jou. De reis staat nu online en ik organiseer ‘m samen met reisorganisatie Better Places.

Het leek me al heel lang leuk om eens een eigen reis te organiseren. Een reis voor alleen vrouwen, vol met activiteiten die ik zelf tijdens mijn reizen zo geweldig vind. Veel fotograferen, wandelen, lekker eten, slapen in bijzondere accommodaties: allemaal dingen die ik heel graag doe. Eind vorig jaar besloot ik de stap te zetten en mijn eerste KarlijnTravels-boutiquereis te organiseren. Gelukkig kreeg ik daarbij alle hulp van Better Places en samen met reisspecialist Elena stelde ik een hele gave reis van tien dagen samen.

Hoe ziet de reis eruit?

We vertrekken op 15 oktober en reizen in tien dagen van Amman naar Jerash, Salt, de Dode Zee, Little Petra, Petra en Wadi Rum. Ik ga mee als reisbegeleider en persoonlijke fotograaf en tijdens de reis verzorg ik verschillende workshops reisfotografie. Je gaat verder Jordaans leren koken onder leiding van drie zussen, we brengen twee nachten door in een prachtig woestijnkamp in Wadi Rum en we wandelen via ‘de achterdeur’ van Little Petra naar het indrukwekkende Petra. We reizen in een kleine groep van acht vrouwen, dus het is echt een kleinschalige groepsreis.

Voor meer informatie over reis Jordanië

Wil je meer weten over deze reis naar Jordanië? Ik heb een overzichtspagina gemaakt waar alle informatie en het uitgebreide reisprogramma op te vinden zijn. Dit is de link naar de informatiepagina. Wil je meer weten? Dan kun je me altijd mailen op kmeulman@gmail.com. Ik beantwoord je vragen graag!

 

 

Ook leuk om te lezen

4 Reacties

Lotte 18 februari 2020 - 18:49

Zo tof dat je dit gaat doen Karlijn! In oktober ga ik verhuizen, dus hopelijk nog eens een editie in 2021. 😉
Ik wens je alvast veel voorbereidingspret!

Antwoord
Karlijn 19 februari 2020 - 10:27

Dank je wel! Zou leuk zijn als ik het nog eens kan organiseren 🙂

Antwoord
Persoonlijke update: hoe staat het ervoor? - Karlijn Travels 29 maart 2020 - 15:16

[…] zo nutteloos op het moment. Ik heb natuurlijk mijn reis naar Jordanië in maart moeten cancellen, mijn groepsreis in oktober is afgezegd en onze reis naar Oeganda half juni wordt verzet naar eind december. Ik ben […]

Antwoord
Persoonlijke terugblik op 2020: wat ik wél en niet heb gedaan - Karlijn Travels 30 december 2020 - 14:10

[…] aan met Matoke Tours, voor een droomreis naar Oeganda en Rwanda. Samen met Better Places zette ik mijn eerste blogreis naar Jordanië op, waar ik al snel vijf inschrijvingen voor binnen had. Ik kwam er net weer een beetje in toen de […]

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.