Home Cook Islands Even wegdromen bij perfecte bountystranden

Even wegdromen bij perfecte bountystranden

Door Karlijn

Natuurlijk reken ik niet op een perfecte zomer met alleen maar strakblauwe luchten en een stralend zonnetje. Het blijft Nederland! Maar vandaag was weertechnisch wel een absoluut dieptepunt, met regen die non-stop met bakken uit de hemel viel. En de voorspellingen voor de komende week zijn ook niet veel soeps. Hoog tijd om mijn fotoarchief in te duiken en even weg te dromen bij perfecte witte stranden, turquoise water en wuivende palmbomen. Deze foto’s heb ik gemaakt op de paradijselijke Cook Islands, op Rarotonga en Aitutaki. Ontsnap even aan de regen en stel je voor dat je op zo’n strandje ligt. Briesje, boekje, de warme zon op je huid…bliss! 

Droomstranden 1 Droomstrand2

Ook leuk om te lezen

9 Reacties

antonette - we12travel 8 juli 2014 - 22:50

Oef, wat een mooie plaatjes! Sinds ik van Curaçao terug ben (waar het water blauw maar het weer donker was) heb ik ineens de behoefte om gewoon een week op zo’n bounty eiland neer te ploffen en de rest van de week niks meer te doen dan te slapen en mijn boek te lezen …

Antwoord
Karlijn 9 juli 2014 - 09:37

Hoi Antonette, bedankt voor je reactie! Wel bijzonder dat je zin hebt om een week niks te doen, niets voor jou en je actieve reisstijl 😉 Maar soms is het gewoon zo lekker om even zinloos voor je uit te staren, een beetje te lezen, zwemmen en lekker te eten. In de zon. En verder helemaal niets, heerlijk!

Antwoord
Eva 9 juli 2014 - 10:03

Wauw! Ik ben op veel plekken geweest, maar zulke stranden heb ik nog nooit gezien. Wat prachtig zeg. Zeker met dit weer… ik wil er naartoe!

Antwoord
Karlijn 9 juli 2014 - 10:44

Dank voor je reactie Eva! Het is daar inderdaad zo mooi. En dan zitten we hier naar die ellendige regen te kijken 😉

Antwoord
Marlissa 11 juli 2014 - 17:13

Je foto’s zijn echt fantastisch! Ik droom idd even weg…

Antwoord
Karlijn 11 juli 2014 - 17:56

Dank je Marlissa, superleuk om te horen 🙂 !

Antwoord
Marcella 12 juli 2014 - 20:15

Vandaag en gisteren was het weer prima, maar toch roepen jouw foto’s vooral vakantiekriebels op. Wauwwww Karlijn! Ik was in NZ heel dichtbij de Cook Islands, maar heb ze overgeslagen. Toch jammer!

Antwoord
Karlijn 13 juli 2014 - 12:12

Hoi Marcella, gelukkig dat jij mooi weer had in het hoge noorden! In het zuiden kijken we nu al vijf dagen tegen allerlei variaties van regen aan :(. De Cook Islands geven inderdaad wel het ultieme vakantiegevoel. Je komt vast nog wel eens in de buurt (Australië, nog een keer Nieuw-Zeeland?), dan zou ik ze zeker meepikken!

Antwoord
11x de mooiste eilanden ter wereld - Karlijn Travels 4 september 2016 - 16:46

[…] je ‘paradijs’ Googled, dan is de kans groot dat er foto’s van Aitutaki in the Cook Islands verschijnen. De lagoon van dit eiland staat bekend als de mooiste ter wereld en tot nu toe ben ik […]

Antwoord

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.